Nyplantet bambusskov

Havens arbejdshold - "onsdagsholdet" - har i løbet af efteråret og vinteren anlagt en skov af bambus. Denne spirende skov danner en slags allé langs en bred sti i havens nordøstlige hjørne. 

I samme omgang er stien blevet kraftigt forbedret. Og der er blevet anlagt en forlængelse af stien, som forbinder den med havens andre stier. Omkring bambusskoven er jorden blevet bearbejdet, og der er blevet sået græs, så der opstår en ny lille plæne ved bambusskoven. Her vil der blive plantet grupper af buske og små træer.

Bambusplanterne tilhører nogle arter, der ikke er almindelige i Nordeuropas haver, fra slægten Phyllostachys. De er kendt for at blive meget høje. Planterne blev gravet op i havens modsatte hjørne, hvor de har vokset i en årrække, og hvor de efterhånden havde bredt sig meget. Nu har de fået et nyt hjem i havens nye område.

Til foråret kommer der flere bambusplanter til "skoven" fra vores egen reserve, hvis det viser sig at nogle af de nyplantede bambusplanter ikke har klaret omplantningen.

Blog indlæg
Nyplantet bambusskov
Rundvisning d. 17. august - Silketræet blomstrede for første gang
Frodig februar
Frø med spræl i
Om ordet "sølv" i sølvpoppel?
Velkommen